“Heronjtë” e këtyre fotografive e dinë se ju edhe mund të qeshni me ta, por ata nuk shqetësohen.

Përkundrazi, ata kanë gjetur kurajën dhe kanë vendosur që këto “dështime” të ndajnë me ju, përcjell Telegrafi.

Kështu, ata kanë publikuar disa fotografi të situatave të tilla çfarë njerëzit nuk do të donin të përjetonin. /Telegrafi/