Kosova është në kulmin e saj, pasi fitoret po vijnë, por edhe loja është rritur.

Sukseset e Kosovës janë duke u pasqyruar edhe nga mediat botore. Janë bërë tashmë 14 ndeshje pa humbje, ku është fituar edhe grupi në Ligën D.

Tashmë Kosova ka filluar ta krijojë bazën e saj dhe pjesë e saj janë lojarë të rinj. Më së shumti paraqitje ka Samir Ujkani, që është edhe kapiten i Kosovës me 24 sosh.

Përfaqësuesja e Kosovës (Foto: Ridvan Slivova/Telegrafi)

Pas tij vijnë Amir Rrahmani dhe Milot Rashica me nga 20-të, shkruan Telegrafi.

Hekuran Kryeziu ka arritur të paraqitet për 18 ndeshje, dy më shumë se Vedat Muriqi. Arbër Zeneli, Besar Halimi dhe Mërgim Vojvoda, kanë nga 15 paraqitje.

Të gjitha lajmet nga Përfaqësuesja e Kosovës Të gjitha lajmet nga Përfaqësuesja e Kosovës

Nga 14 ndeshje për Kosovën kanë Valon Berisha dhe Leart Paqarada. /Telegrafi/


Top 10 lojtarët me më shumë paraqitje

 Samir Ujkani               24

 Amir Rrahmani           20

Milot Rashica               20

Hekuran Kryeziu         18

Vedat Muriqi                16

Arbër Zeneli                 15

Besar Halimi                 15

Mërgim Vojvoda         15

Leart Paqarada             14

Valon Berisha              14