Cineplexx sjell filmin “Avengers: Endgame” me Pre Premierpër fansat e Marvel Studios sidhe një event special “Avengers Days @ Cineplexx”, i cili do të mbahet për 4 net me radhë.

Filmi i fundit nga Marvel ka zgjuar interesim të jashtëzakonshëm me mbi 2500 bileta të shitura, dhe interesimi vetëm po rritet!

Edhe pse ka shumë bileta të shitura, Cineplexx ka shtuar edhe më shumë orare për shfaqjen e këtij filmi, duke i arritur 12 orare në total vetëm për Avengers:Endgame me 24 prill.

Sa i përket ngjarjes së filmit, pas ngjarjeve shkatërruese të Avengers: Infinity War (2018), universi është në rrënoja. Me ndihmën e aleatëve të mbetur, Avengers mblidhen edhe një herë për të rregulluar veprimet e Thanos dhe për të rivendosur rendin në univers.

Eventi do të mbahet prej 24-28 prill duke filluar nga ora 19:00. Çfarë e karakterizon këtë event edhe më shumë është organizimi i kujdesshëm i një skenografie speciale së bashku me Cosplays të cilët do të jenë prezent gjatë tërë eventit. Gjithashtu Cineplexx në bashkëpunim me shumë partner do të organizoj lojë shpërblyese me super shpërblime si:

• Samsung S10e, nga Gama Electronics
• PlayStation 4 Slim, nga GjirafaMall

Në lojë futen të gjithë ata që blejnë bileta për këtë film.

Biletat mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:00 në Cineplexx. Oraret e filmit: https://bit.ly/2DrUHnx