Ben Affleck dhe Jennifer Garner përfundimisht kanë hequr dorë nga divorci.

Në vitin 2015 ata thyen zemrat e të gjithë fansave duke bërë publik lajmin se mes tyre gjithçka kishte marrë fund dhe procedurat e divorcit kishin nisur.

Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare (Foto/Video) Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare (Foto/Video)

Thashethemet thonin se shkaku i ndarjes së tyre kishte qënë tradhëtia e Affleck me dadon që kujdesej për fëmijët e tyre e me siguri si çdo grua Jennifer nuk e kishte pranuar dot këtë.

Megjithatë, çifti tash ka vendosur të bëj një tjetër përpjekje për të mbajtur familjen.