Barack Obama ka befasuar të gjithë pacientët e Qendrës Mjekësore Kombëtare të Fëmijëve në Washington D.C.

Ish presidenti amerikan, Obama u vesh si Babadimër dhe filloi performancën me këngën e Krishtlindjeve, para stafit dhe pacientëve: “We wish You a Merry Christmas”.

Duke iu adresuar stafit, ai i ka falënderuar mjekët për kujdesin intensiv që tregojnë për personat në nevojë.

“Dua të ju falënderojë. Si baba i dy vajzave, vetëm po e imagjinoj, në një situatë të tillë, të kenë infermierë dhe doktorë që kujdesen për ta, i shikojnë dhe i dëgjojnë dhe ja u mbajnë duart, kjo është gjëja më e rëndësishme këtu”, tha ai.

Librin që Obama dëshiron që ju ta lexoni për të marrë vendime të mençura Librin që Obama dëshiron që ju ta lexoni për të marrë vendime të mençura

Ndërkohë, 57-vjeçari kishte një thes me dhurata që u ndau disa prej pacientëve fëmijë dhe u uroi për festa.

Ndryshe, përmes një postimi në Twitter, spitali falënderoi presidentin Obama për këtë befasi, e cila solli buzëqeshje në fytyrat e secilit. /Telegrafi/