Këngëtarja e famshme shqiptare, Aurela Gaçe, është shprehur e prerë kundër tradhtisë gjatë pjesëmarrjes në emisonin “Goca dhe Gra”.

E pyetur nëse e fal tradhtinë, siç transmeton Top Channel, ajo u shpreh në mënyrë kategorike jo duke shtuar se personi tjetër duhet të mbledhë mendjen e të mos bëje gabime të tilla.

Monika Lubonja: Më vjen keq që vajza ka parë lot në sytë e mi në kohën e një lidhjeje Monika Lubonja: Më vjen keq që vajza ka parë lot në sytë e mi në kohën e një lidhjeje

(Foto: Top Channel)


Monika Lubonja: A e fal tradhtinë?

Aurela Gaçe: Jo.

Monika Lubonja: Je e sigurt edhe për një njeri që e do shumë?

Aurela Gaçe: Ai njeriu ta mbledhë mendjen. Unë nuk e kisha menduar ndonjëherë, tani që më fute në mendime do të përgjigjem një herë tjetër.


Aurela Gaçe flet e revoltuar pas lajmeve të pavërteta për shëndetin e saj: Moralin ku e keni? Aurela Gaçe flet e revoltuar pas lajmeve të pavërteta për shëndetin e saj: Moralin ku e keni?