Kryetarja e Bashkisë së Shkupit Danella Arsovska ka reaguar me rastin e bllokimit të komunikacionit të sotëm në Shkup.

Ajo për “Kanal5” tha se do të kërkojnë nga MPB-ja arsyetim për kaosin e sotëm në komunikacion.

“Lidhur me kaosin e sotëm në komunikacion të shkaktuar nga fikja e semaforëve pa paralajmërim nga MPB, nga Qyteti i Shkupit thonë se komunikacioni është i njëjtë si ditët tjera dhe nuk ka bazë për shpjegimin e MPB-së se reshjet e shiut Arsyeja e fotos së sotme të rrugëve në Shkup ku qytetarët me orë të tëra udhëtonin dhe ngecnin në trafik.

Qyteti i Shkupit do të kërkojë shpjegim nga MPB-ja për arsyen e shkaktimit të kaosit të sotëm në komunikacion”, është përgjigjur kryetarja e qytetit të Shkupit”, Danela Arsovka./Telegrafi/

3 kilometra për 50 minuta, bllokohet komunikacioni në Shkup 3 kilometra për 50 minuta, bllokohet komunikacioni në Shkup