Danella Arsovska

Danella Arsovska

Danella Arsovska është kryetare e Bashkisë së Shkupit, në Maqedoninë e Veriut. Ajo është zgjedhur kryetar më 31 tetor, 2021 si kandidat i pavarur, i mbështetur nga OBRM-PDUKM, Aleanca për shqiptarët dhe Alternativa. Mandati i saj duhet të përfundojë në vitin 2025.

110 Artikuj