Nëse e mendojmë mirë, këta aktorë teknikisht janë paguar për t’u dehur.

Ndonjëherë edhe yjet më të mëdha të Hollywoodit e kanë të vështirë që ta portretizojnë karakterin e tyre. Prandaj, disa sosh kanë vendosur të pinin, në mënyrë që të aktronin më lehtë dhe t’i xhironin skenat e vështira.

Duke mos e marrë në konsideratë arsyen e saktë (ose pasojat), më poshtë Telegrafi jua sjell dhjetë shembuj të aktorëve që i kanë xhiruar disa skena duke qenë të dehur.

10. Anna Kendrick – Drinking Buddies (2013)

Magnolia Pictures

9. Shia LaBeouf – Lawless (2012)

lawless 2

8. Margot Robbie – The Wolf Of Wall Street (2013)

Margot Robbie

7. Brad Pitt & Ed Norton – Fight Club (1999)

Fight Club

6. Natalie Portman & Mila Kunis – Black Swan (2010)

Mila Kunis Black Swan

5. Neve Campbell, Denise Richards & Matt Dillon – Wild Things (1998)

Columbia Pictures

4. Billy Bob Thornton – Bad Santa (2003)

Walt Disney Pictures

3. Martin Sheen – Apocalypse Now (1979)

Apocalypse now MArtin Sheen

2. Bob Hoskins & John Leguizamo – Super Mario Bros. (1993)

Super Mario Movie

1. Fred Astaire – Holiday Inn (1942)

NYE - Holiday Inn

https://www.youtube.com/watch?v=DzXCy0_yJLM

/Telegrafi/