Buzëqeshja dhe dhëmbët janë gjërat e para që vihen re në një takim.

Por, është e mahnitshme të dini se si disa të famshëm më dhëmbë të ‘shëmtuar’ arrijnë të vjedhin vëmendje kudo që shkojnë. Është po ashtu vërtet e habitshme të shohësh se si ata kanë mbajtur përsosmërisht të metat e tyre në botën magjepsëse.

Megjithatë, këta ishin në gjendje të fitonin zemrën e miliona njerëzve dhe të jenë mjaft të suksesshëm në karrierën e tyre përkatëse.

Më poshtë janë disa nga artistët me dhëmbë të ‘tmerrshëm’, por me një karrierë të mahnitshme në industrinë e argëtimit:

Lindsay Lohan

Anna Paquin

Madonna

Johnny Depp

/Telegrafi/