Zakonisht yjet hollivudiane i marrin të gjitha meritat për sukseset e filmave të tyre, mirëpo një pjesë e madhe e meritave u takon pikërisht atyre që i bëjnë skenat e rrezikshme në vend të aktorëve.

Reklama

Në fakt, shumë rrallë flitet për dublerët , të cilët qëndrojnë prapa skenave më interesante, sidomos në filmat aksion.

Për të vënë në pah personat që kanë bërë punën e vështirë në disa prej filmave me superheronj, boredpanda.com ka publikuar disa imazhe ku kanë pozuar bashkë yjet dhe zëvendësuesit e tyre.

Chris Hemsworth (Thor) dhe dubleri i tij, Bobby Holland

Mark Ruffalo (Hulk) dhe dubleri i tij, Anthony Molinari

Chris Evans (Kapiten America) dhe dubleri i tij, Sam Hargrave

Dublerët Sam Hargrave dhe Monique Ganderton (Foto Getty Images)

Andrew Garfield (Spider-Man) dhe dubleri i tij, William Spencer

Reklama

Scarlett Johansson (Vejusha e zezë) dhe dubleri i tij, Heidi Moneymaker

Sebastian Stan (Ushtari i dimrit) dhe dubleri i tij, James Young

Anthony Mackie (Fajkoi) dhe dubleri i tij, Aaron Toney

Tom Hiddleston (Loki) dhe dubleri i tij, Paul Lacovara

Chris Pratt (Star-Lord) dhe dubleri i tij, Tony McFarr

/Telegrafi/