Kanali “Youtube”, Donut Media ka shfaqur një video të re në të cilën kanë zbuluar se cilat janë veturat më të shpejta që ka secila kompani.

Të apasionuarit pas vetuave shpesh pëlqejnë të ngasin shpejt dhe është e rëndësishme që çdo herë të bëhet çdo gjë pastër dhe në mënyrë të sigurt dhe të mos rrezikohet askush në rrugë.

Shumë pëlqejnë të tregojnë aftësitë e kafshëve të tyre në rrugë, dhe prodhuesve u pëlqen gjithashtu të tregojnë se mund të prodhojnë diçka që do t’ju shkaktojë patë.

Nëse jeni të interesuar se cilat modele janë më të shpejtat në kompanitë e tyre përkatëse, kjo është video e duhur për ju.

Reklama

Veturat si Hennessey Venom F5, Koenigsegg Jesko Absolut, Bugatti Chiron Super Sport, SSC Tutara, McLaren Speedtrail, Aston Martin Valkyrie, Pagani Huayra R, Lamborghini Veneno. /Telegrafi/

Reklama