Tradhtia shihet ndryshe nga secili individ.

Për disa, tradhtia mund të jetë shkëmbimi i mesazheve flirtuese, e për disa tjerë vetëm seksi me dikë tjetër është tradhti, transmeton Telegrafi.

Sipas hulumtimeve të reja, duket se gjysma e meshkujve të rinj futen në kategorinë e dytë pasi që, ndryshe nga 73% të femrave, ata nuk e klasifikojnë puthjen si tradhti.

Ekspertët sugjerojnë se këto hulumtime janë në të njëjtën vijë me atë se si dy gjinitë e shohin intimitetin.

Veç kësaj, ekspertët shpjegojnë se pavarësisht gjinisë, nëse e puthni një person tjetër dhe nuk mendoni se jeni duke tradhtuar, atëherë kjo është indikator fundamental i mungesës së respektit për partnerin dhe lidhjen që keni.

Nëse nuk ua ndien mjaftueshëm për gjestet që i bëni ose për atë se si do të reagojë partneri, atëherë jeni në lidhje me personin e gabuar. /Telegrafi/