Këngëtarja e njohur shqiptare, Vesa Luma, vazhdon të jetë shumë aktive dhe e ndjekur në rrjetet sociale.

Ajo ndan thuajse çdo ditë me fansat fotografi të ndryshme nga përditshmëria, teksa së fundmi vendosi të hapë arkivat.

Kështu dukej Vesa Luma në fëmijëri (Foto: Vesa Luma/InstaStory)

Vesa në postimet e fundit ka kujtuar dukjen e saj në fëmijëri, të cilën e kujton me nostalgji si një prej periudhave më të bukura të jetës.

Vesa Luma prezanton motrat, tregon se sa shumë ngjajnë Vesa Luma prezanton motrat, tregon se sa shumë ngjajnë

Qysh se e vogël, Vesa është marrë me muzikë dhe edhe në atë moshë, ajo ishte pjesë e festivaleve të ndryshme muzikore për fëmijë.

Kështu dukej Vesa Luma në fëmijëri (Foto: Vesa Luma/InstaStory)

Duke kujtuar me mall çdo fotografi të fëmijërisë, këngëtarja tregoi për veshjet dhe dukjen e saj të lezetshme si fëmijë.

Kështu dukej Vesa Luma në fëmijëri (Foto: Vesa Luma/InstaStory)

Vesa përndryshe u rrit përndryshe në një familje pesë anëtarëshe, me dy motrat dhe prindërit e saj. /Telegrafi/

Kështu dukej Vesa Luma në fëmijëri (Foto: Vesa Luma/InstaStory)