Kur kjo vajzë 19 muajshe pa për herë të parë hijen e saj, ajo menjëherë u përpoq të vraponte dhe të fshihej prej saj, transmeton Telegrafi.

Kur vajza e pa hijën që po shkonte drejt saj, ajo shpërtheu menjëherë në lot.

Por, fatmirësisht aty ishte nëna e saj dhe arriti shpejt t’a ngushëllojë atë dhe arriti t’a qetësonte. /Telegrafi/