Çdo njeri i famshëm ishte një fëmijë i zakonshëm dhe një adoleshent rebel. Dhe, natyrisht, ata kishin miq.

Bright Side ka gjetur disa yje të famshëm të rinj që ishin miq shumë kohë më parë, transmeton Telegrafi.

Dymbëdhjetë të famshmit që ndryshuan me kalimin e kohës në mënyrë dramatike (Foto) Dymbëdhjetë të famshmit që ndryshuan me kalimin e kohës në mënyrë dramatike (Foto)

Ata mund të kenë ëndërruar për famën si fëmijë … Por, a menduan ata se ëndrrat do të bëheshin të vërteta?

Jessica Biel dhe Scarlett Johansson, 1998

Jessica Biel and Scarlett Johansson in the 90's.

A post shared by La Scimmia Pensa La Scimmia Fa (@cinemonkeys) on Apr 18, 2017 at 6:27am PDT

Mayim Bialik dhe Jennifer Aniston, 1989

Jennifer Aniston and Mayim Bialik in Molloy, 1989

A post shared by Lost in history (@lostinhistorypics) on May 6, 2016 at 1:09pm PDT

Vajzat luajtën në serinë televizive “Molloy”.

“Snoop Dogg ishte i gjatë, i dobët, dhe një klasë më lart. I bleva marihuanë nga ai,” kujton Cameron Diaz.

Snoop Dogg dhe Cameron Diaz studiuan në të njëjtën shkollë. Diaz ishte një vit më i ri.

Elijah Wood dhe Macaulay Culkin, 1993

Elijah Wood & Macaulay Culkin

A post shared by Lost in history (@lostinhistorypics) on Oct 12, 2015 at 8:47am PDT

Djemtë u bënë miq gjatë filmimit të “The Good Son”.

Elija me kolegun e tij të ri Scarlett, në vitin 1994

Elijah and Scarlett, many years ago!

A post shared by La Scimmia Pensa La Scimmia Fa (@cinemonkeys) on Aug 11, 2017 at 6:53am PDT

Wood dhe Johansson performuan në Veri me Bruce Willis. Elija ishte 13 vjeçe dhe Scarlett ishte 10 vjeçe (ishte roli i saj i parë në film).

Miqtë e fëmijërisë: Tobey Maguire dhe Leonardo DiCaprio

Tobey and Leo!

A post shared by La Scimmia Pensa La Scimmia Fa (@cinemonkeys) on May 27, 2017 at 10:26am PDT

Duke filluar nga fundi i viteve ’80, ata ndonjëherë u takuan gjatë filmave dhe më në fund u bënë miq.

Miqtë më të mirë: Jada Pinkett Smith dhe Tupac Shakur

Tupac and Jada Pinkett at high school in Baltimore Maryland, 1980s.

A post shared by Lost in history (@lostinhistorypics) on Jun 13, 2016 at 7:30pm PDT

Gruaja e Will Smithit ishte një shoqe shkolle dhe shoku më i mirë i reperit më të famshëm në histori.

Leo përsëri: me Ivyann Schwan

Problemi i ardhshëm Aktorja e fëmijës pohante drekë në mes të një shfaqjeje televizive kur dikush vendosi të merrte një fotografi të saj. Dhe Leo e prishi fotografinë.

Miq të mirë: Justin Timberlake dhe Ryan Gosling

Justin Timberlake, Jennifer McGill and Ryan Gosling – Mickey Mouse Club

A post shared by Lost in history (@lostinhistorypics) on Oct 2, 2016 at 7:49am PDT

Këta burra të pashëm u takuan ndërsa filmuan “The Clubhouse Mickey Mouse”. Dhe ata kanë qenë miq të mirë për 20 vjet.

Dyshja Justin Timberlake and Ryan Gosling.

Justin Timberlake and Ryan Gosling.

A post shared by La Scimmia Pensa La Scimmia Fa (@cinemonkeys) on Mar 6, 2017 at 3:24am PST

Britney Spears dhe Christina Aguilera në Klubin Mickey Mouse, 1993

Britney Spears and Christina Aguilera on the Mickey Mouse Club, 1993

A post shared by Lost in history (@lostinhistorypics) on May 11, 2016 at 9:56am PDT

Tom Cruise dhe Sean Penn, 1981

Tom Cruise and Sean Penn, many years ago!

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on May 13, 2017 at 12:12pm PDT

Aktorët luajtën nxënës të shkollave ushtarake në çezmat. Tom është 18 vjeç; Sean është 20 vjeç.

Dhe së fundmi: Eva Mendes kërkon Alyssa Milano për autografin e saj, 1989.

Eva Mendes getting Alyssa Milano's autograph in 1989.

A post shared by Lost in history (@lostinhistorypics) on Oct 21, 2016 at 12:05pm PDT

/Telegrafi/