Këtë fundjavë, në Cineplexx mund t’i shikoni disa nga premierat më të fundit botërore.

Vikendi është kohë që më së miri kalohet duke shikuar filma, dhe ku t’i shikosh filmat më të rinjë, më mirë se në Cineplexx.

Këtë vikend, në kinemanë në Prishtinë dhe Prizren mund t’i shikoni 7 filma të ndryshëm, të cilët shfaqen në orare të ndryshme nga ora 12:00 deri në ora 23:00.

Top 3 filmat të cilët mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx janë:

1) Tenet

I armatosur me vetëm një fjalë, Tenet, dhe duke luftuar për mbijetesën e të gjithë botës, një Protagonist udhëton nëpër një botë muzgu të spiunazhit ndërkombëtar në një mision që do të shpaloset në diçka përtej kohës reale.

Filmi me regji nga mjeshtri i kinemasë Christopher Nolan, i cili ngelet një nga filmbërësit modern më të njohur në botën e kinemasë. Filmat e tij kanë arkëtuar miliarda në arkat filmike, ndërsa filmi i tij I fundit Tenet, po shënon sukses të jashtëzakonshëm, duke marrë parasysh situatën pandemike në botë.

2) The New Mutants

Filmi flet për pesë mutantë të rinjë, të cilët i zbulojnë aftësitë e tyre gjatë mbajtjes mbyllur në një ndërtesë sekrete, luftojnë për tu arratisur nga mëkatet e kaluara dhe për të shpëtuar vetveten. Filmi i takon zhanrit aksion-horror, dhe vjen me regji nga Josh Boone.

3) The War with Grandpa

I mërzitur që i duhet të ndajë dhomën që do me gjyshin e tij, Peter vendos të shpallë luftë në një përpjekje për ta marrë atë përsëri. Filmi vjen me regji nga Tim Hill, ndërsa në role vijnë emra të njohur nga bota e filmit, si Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken, etj.

Përveç këtyre tre filmave, në të dy kinematë po shfaqen edhe filmat familjarë si Sonic the Hedgehog si dhe filmi i animuar Onward, ndërsa fansat e filmave horror mund të argëtohen me filmin The Invisible Man, i cili mbetet një nga filmat më të mire të zhanrit horror të lansuar këtë vit.

Kinemaja në fundjavë nis punën nga ora 12:00, ndërsa për të gjithë filmat që po shfaqen dhe oraret e shfaqjeve mund t’i gjeni në linkun KËTU.