Në Cineplexx dita e martë shënon Ditën e Kinemasë, e cila është ditë e rezervuar për çmime më të ulëta të biletave, ku çmimet e tyre fillojnë nga 2,80€.

Dita e martë është dita që kinemaja më e madhe në vend, Cineplexx, ka rezervuar për filmdashësit, duke ofruar çmime më të lira të biletave, duke filluar nga 2,80€ për filmat 2D, dhe 3,60€ për filmat 3D. Me zbritje në të dy kinematë, në Prizren dhe Prishtinë, sot mund t’i shikoni 7 filma të ndryshëm, të cilët shfaqen në orare të ndryshme nga ora 15:00 deri në ora 20:00 në kinemanë në Prishtinë dhe në Prizren.

Top 3 filmat të cilët mund t’i shikoni sot me çmime të zbritura në Cineplexx janë:

1) Fast & Furious 9

Cipher rekruton në ekipin e saj vëllaun e vogël të Dom në mënyrë që të hakmerret ndaj Dom dhe ekipit të tij.

2) Hitman’s Wife’s Bodyguard

Truproja Michael Bryce vazhdon miqësinë e tij me vrasësin Darius Kincaid ndërsa ata përpiqen të shpëtojnë gruan e Darius Sonia.

3) Spiral

Një organizator kriminal lëshon një formë të përdredhur të drejtësisë në Spirale, kapitulli i ri i tmerrshëm nga libri i Saw.

Përveç këtyre tre filmave, në të dy kinematë po shfaqen ende super filmat e zhanrit horror, A Quiet Place Part II dhe The Conjuring 3, ndërsa nga filmat për fëmijë, po shfaqet filmi i fundit nga Disney dhe Pixar, Luca.

Kinemaja në Prishtinë dhe Prizren, nis punën nga ora 15:00, ndërsa për të gjithë filmat që po shfaqen dhe oraret e shfaqjeve mund t’i gjeni në linkun këtu.