Shumë vajza atje jashtë ëndërrojnë që një ditë do të takojnë një princ të gjatë dhe të pashëm.

Pesëmbëdhjetë modelet që duken saktësisht si heroinat e "Disney-t" (Foto) Pesëmbëdhjetë modelet që duken saktësisht si heroinat e "Disney-t" (Foto)

Falë ilustrueses Jirka Väätäinen, e cila i ka ripërsëritur të gjithë heronjtë tanë të preferuar nga filmat ‘Disney’ në detaje mahnitëse realiste, tani kanë mundësinë të shohin se si do dukeshin ata në jetën reale, transmeton Telegrafi.

Herkuli, nga filmi me po të njëjtin emër

Tarzani, nga filmi me po të njëjtin emër

Princi Filip, nga filmi “Bukuorshja e fjetur”

John Smith, nga filmi “Pokahontas”

Aladini, nga filmi me po të njëjtin emër

Princ Charming, nga filmi “Hirushja”

Princi Adam, nga filmi “E bukura dhe bisha”

Prince Erik, nga filmi “Sirena e vogël”

/Telegrafi/