Mund të duket sikur ishte dje, që nxituam t’i ndiznim TV-të për të parë “Beethoven”, “The Addams Family” ose “The Little Rascals”, por është në të vërtetë 2020 tani!

Dhe fëmijët që luajtën pjesët kryesore në filmat tanë të preferuar dhe shfaqjet televizive janë të rritur tani. Disa prej tyre janë aktorë brilantë, si Jake Lloyd i cili portretizoi të riun Anakin, nuk ishin në gjendje të merreshin më tej me famën dhe thjesht u zhdukën nga qendra e vëmendjes.

Ekipi i Bright Side ka bërë një studim të vogël dhe gjeti aktorët fëmijë që i mbajmë mend, falë roleve të tyre në filma të njohur dhe seriale televizive. Ju me siguri do të habiteni se si ata duken sot.

Carla Diaz (Clone)

Sthefany Brito (Clone)

Christian dhe Joseph Cousins

Nicholle Tom (Beethoven)

Christopher Castile (Beethoven)

Sarah Rose Karr (Beethoven)

Jake Lloyd

Michael Conner Humphreys

Hanna R. Hall (Forrest Gump)

Edward Furlong

Camila Bordonaba (Rebelde Way)

Luisana Lopilato (Rebelde Way)

Barret Oliver (The Neverending Story)

Noah Hathaway (The Neverending Story)

Tami Stronach (The Neverending Story)

Travis Tedford (The Little Rascals)

Michael Oliver (Problem Child)

/Telegrafi/