Filmat nga vitet e ’90 me siguri që nuk i kanë ato efektet moderne që shfaqen në ditët e sotme, por ata kishin disa momente të veçanta që shpesh na mungojnë sot.

Reklama

True Lies, Runaway Bride, Casper, dhe Mask janë vetëm disa nga filmat e vjetër nga fëmijëria jonë që sjellin kujtime të ëmbla të së kaluarës.

Këtu, në Bright Side, kemi vërtetë nostalgji ndërsa po shikojmë fotografitë e yjeve tanë të preferuar nga vitet e ’90 dhe ja si duken 17 prej tyre:

1. Linda Hamilton, 1991 – 2019

2. Arnold Schwarzenegger, 1990 – 2019

3. Jamie Lee Curtis, 1998 – 2020

4. Danny DeVito, 1992 – 2019

5. Kelly Preston, 1991 – 2018

6. Bruce Willis, 1999 – 2019

7. Michelle Pfeiffer, 1990 – 2020

8. Cameron Diaz, 1994 – 2016

9. Jim Carrey, 1997 – 2020

10. Mary Kate dhe Ashley Olsen, 1999 – 2019

11. Julia Roberts, 1990 – 2019

12. Richard Gere, 1999 – 2020

13. Demi Moore, 1991 – 2020

14. Rose McGowan, 1999 – 2019

15. Tommy Lee Jones, 1999 – 2019

16. Christina Ricci, 1998 – 2020

17. Kirsten Dunst, 1995 – 2020

/Telegrafi/