LAJMI I FUNDIT:

Shenjat që tregojnë se partneri juaj ka mendjen e një fëmije

Shenjat që tregojnë se partneri juaj ka mendjen e një fëmije

A keni vërejtur se mashkulli me të cilin po dilni duket si një fëmijë i papjekur?

Kjo ndjenjë nuk është e pazakontë. Në fakt, të shumtë janë meshkujt që sillen si fëmijë përballë partneres dhe të kesh një burrë të tillë është edhe më keq!

Trajtimi i një burri të tillë mund të jetë tepër i vështirë dhe problematik pasi të gjitha përgjegjësitë dhe barra bien mbi ju.

Këtu janë disa mënyra për të treguar nëse burri juaj është burrë-fëmijë apo jo.

I papërgjegjshëm

Burri juaj është burrë-fëmijë nëse është shumë i papërgjegjshëm me gjërat dhe veprimet e tij. Nëse ai nuk i kushton rëndësi detyrave të tij në martesë, atëherë mund të shfaqen probleme, duke ju bërë të vështirë.

Arsyetohet gjithmonë

Një burrë që sillet si fëmijë do të ketë gjithmonë justifikime. Ai do të përpiqet të mbulojë gabimet e tij duke sjellë justifikime që thjesht nuk kanë rëndësi.

Probleme të vazhdueshme financiare

Burri juaj që vuan nga problemet financiare gjatë gjithë kohës është një shenjë kryesore që ai është burrë-fëmijë. Çdo person pas një kohe të caktuar bëhet financiarisht përgjegjës, por nëse burri juaj nuk është në gjendje të kujdeset për financat e tij dhe përfundon duke shpenzuar më shumë se sa fiton, atëherë duhet të flisni seriozisht.

Nuk është i besueshëm

Kur burri juaj vepron si një burrë-fëmijë, do të vini re se nuk mund të mbështeteni tek ai për asnjë nga punët tuaja. Mos besueshmëria e tij do të jetë një problem i madh që do t’ju bëjë të vini në dyshim vendimet tuaja, sepse në fund të fundit, martesa ka të bëjë me besueshmërinë, mbështetjen dhe mirëkuptimin.

Nuk përballon kritikat

Nëse burri juaj tërbohet sa herë që kritikoni ose vini në dukje gabimet e tij, atëherë ai është absolutisht një burrë-fëmijë. Një burrë i pjekur duhet të jetë në gjendje t’i trajtojë kritikat pa u sprovuar.

Nxjerr në pah gjëra të papërshtatshme

Burri juaj është burrë-fëmijë nëse flet kur nuk ka rëndësi. Një burrë i pjekur është mjaft i ndjeshëm për të lexuar atmosferën në dhomë dhe për të folur në përputhje me rrethanat. /KP