Javë më parë, Rita Ora qëndroi në Kosovë në kuadër të një aktiviteti të organizatës botërore, e cila u del në ndihmë fëmijëve në nevojë në mbarë botën, UNICEF.

Duke qenë ambasadore e vendit të saj, shqiptarja e famshme ka sjellë disa imazhe nga vizita e saj në vendin tonë dhe takimi i saj me fëmijët.

View this post on Instagram

Im still thinking about a few weeks ago visiting my hometown Kosovo and witnessing first hand how incredible @unicef_uk have been in supporting the children of our future. Giving them hope and belief and even someone who checks in their children’s health is so comforting. I even wanted to give the children some toys and I can’t tell you how happy they were it brought a tear to my eye being able to put a smile on these children’s faces. As ambassador of my country Kosovo it is my duty to make sure I can do all I can to shine light on charities like @unicef_uk who work so hard to ensure the importance of a child’s life. With your help we can really do more all over the world to keep supporting our future and @unicef_uk thank you 💙

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Apr 17, 2019 at 5:28am PDT

“Akoma po mendoj për vizitën time javë më parë në vendlindjen time Kosovë, kur isha dëshmitare okulare sa i mahnitshëm ka qenë UNICEF-i në mbështetjen e fëmijëve të të ardhmes tonë. Duke u dhënë atyre shpresë dhe besim dhe madje dikush që kontrollon shëndetin e fëmijëve të tyre, është aq ngushëllues”.

“Madje doja t’u jepja fëmijëve disa lodra dhe nuk mund t’jua them se sa të lumtur ishin, mu përlotën sytë kur isha në gjendje t’i bëja këta fëmijë të buzëqeshnin. Si ambasadore e vendit tim Kosovë, është detyrë e imja që të bëj gjithçka që mundem që të vë në pah organizatat si UNICEF-i që angazhohen aq shumë për të siguruar rëndësinë e jetës së një fëmije”.

“Me ndihmën tuaj mund të bëjmë më shumë në gjithë botën, duke vazhduar ta mbështesim të ardhmen tonë dhe UNICEF faleminderit”, ka shkruar Rita në një postim në Instagram. /Telegrafi/