Meghan Markle dhe princi Harry kanë hapur një llogari të përbashkët në Instagram, e cila vetëm në pak ditë ndiqet nga mbi 4.2 milionë fansa.

Në prag të të bërit prindër, çifti mbretëror i ka falënderuar ata që i kanë qëndruar pranë gjatë pritjes së fëmijës së tyre të parë, por bënë një apel: “Mos na bëni dhurata neve, bëni bamirësi”.

View this post on Instagram

What an incredibly special surprise the grassroots led #globalsussexbabyshower was last Sunday! The Duke and Duchess of Sussex are immensely grateful for the outpouring of love and support in anticipation of the birth of their first child. In lieu of sending gifts, the couple have long planned to encourage members of the public to make donations to select charities for children and parents in need. If you already made a donation, the couple send you their greatest thanks. If you are thinking about it, they ask that you kindly consider the following organisations they’ve selected, which we will highlight here over the next few days: @thelunchboxfund @littlevillagehq @wellchild @baby2baby The Duke and Duchess remain appreciative for your warm wishes and kindness during this especially happy time in their lives! Thank you for sharing the love ❤️

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 5, 2019 at 8:17am PDT

“Duka dhe dukesha e Sussexit janë jashtëzakonisht mirënjohës për shprehjen e dashurisë dhe mbështetjes në prag të lindjes së fëmijës”.

Të gjitha lajmet nga Meghan Markle Të gjitha lajmet nga Meghan Markle

“Çifti ka planifikuar prej kohësh të inkurajojë publikun të heqin dorë nga dhuratat dhe më mirë të bëjnë një donacion për shoqatat që mbështesin fëmijët dhe prindërit në vështirësi”.

“Nëse kë bërë një donacion, çifti të falënderon pafundësisht, nëse po e mendon ta bësh, atëherë mund t’u drejtohesh organizatave”, thuhet në postimin e tyre, ku tregohet emri i disa prej organizatave bamirëse.