0Shares

Po, faktikisht mund ta thyeni penisin – dhe disa pozicione të seksit janë më të rrezikshme për këtë sesa tjerat, sipas një studimi të fundit të publikuar në revistën “International journal of Impotence Research”.

Për këtë studim, hulumtuesit kanë shikuar 90 pacientë të moshave 18 deri 66 vjet të cilët e kishin thyer penisin e tyre.

Hulumtuesit kanë zbuluar se 77 për qind e atyre rasteve kishin pasur ndërlidhje me trauma seksuale.

Por, cili kishte qenë pozicioni më i rrezikshëm i seksit? 41 për qind e meshkujve kanë raportuar se e kanë thyer penisin gjatë pozicionit të qenit (doggy style), ndjekur pas nga pozita e misionarit dhe gruaja përmbi.

Frakturat e penisit ndodhin kur bëni shumë presion në ereksionin tuaj, prandaj duhet të keni kujdes! /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)