Kur shohim fotografi të yjeve të filmave dhe muzikantëve, shpesh është e vështirë të supozojmë se cilët janë të njëjtën moshë.

Në shumë raste, është e vështirë të besohet se disa prej tyre kanë qenë në këtë Tokë për saktësisht të njëjtin numër vitesh, por megjithatë ky është fakt, shkruan Bright Side, transmeton Telegrafi.

Yjet tanë të preferuar të Rockut nga vitet '90 - Si dukeshin ata dikur dhe sa kanë ndryshuar tani (Foto) Yjet tanë të preferuar të Rockut nga vitet '90 - Si dukeshin ata dikur dhe sa kanë ndryshuar tani (Foto)

Në vazhdim mund të shikoni yjet të cilët janë në të njëjtën moshë, por që nuk e keni menduar kurrë se mund të jenë bashkëmoshatarë.

Eminem dhe Dwayne Johnson — 44 vjeç

John Cho dhe Jean Dujardin — 44 vjeç

Sylvester Stallone dhe Tommy Lee Jones — 70 vjeç

Reklama

Scott Cohen dhe Samy Naceri — 54 vjeç

Chuck Norris dhe Michael Gambon — 76 vvjeç

Reklama

Matt Damon dhe Simon Pegg — 46 vjeç

Eddie Murphy dhe Forest Whitaker — 55 vjeç

Tobey Maguire dhe Kristian Nairn — 41 vjeç

Edward Norton dhe Gerard Butler — 47 vjeç

Lana Del Rey dhe Keira Knightley — 31 vjeç

Frédéric Diefenthal dhe Daniel Craig — 48 vjeç

Brad Pitt dhe Dean Norris — 52 vjeç

Adrian Paul dhe Hugh Laurie — 57 vjeç

Will Smith dhe Terry Crews — 48 vjeç

Reklama

Thomas Brodie-Sangster dhe Hafthór Júlíus Björnsson — 26 vjeç

/Telegrafi/