Vitet 90 nuk janë vetëm të paharrueshme për artistët pop, por edhe për shkak se ato vite na dhuruan shumë muzikantë të talentuar të zhanrit rock, të cilët fjalë për fjalë tronditën botën tonë.

Reklama

Bright Side konfirmon se rënësat më të mirë të viteve ’90 janë ende këtu.

Disa prej tyre kanë qenë edhe më të freskët me moshën dhe vazhdojnë të jenë në top formë edhe pse kanë kaluar shumë vite, përcjell Telegrafi.

Keith Flint (The Prodigy), 1996 – 2015

Shirley Manson (Garbage), 1996 – 2012

Red Hot Chili Peppers, 1999 – 2013

Courtney Love dhe Frances Bean Cobain, 1994 – 2017

Reklama

Björk, 1995 – 2012

James Hetfield (Metallica), 1991 – 2017

Sinéad O’Connor, 1991 – 2015

Reklama

Alanis Morissette, 1999 – 2015

Aerosmith, 1994 – 2017

Natalie Imbruglia, 1998 – 2015

Depeche Mode, 1990 – 2013

Dolores O’Riordan (The Cranberries), 1995 – 2012

Jon Bon Jovi, 1991 – 2016

Iggy Pop, 1997 – 2017

Shania Twain, 1998 – 2014

Skin (Skunk Anansie), 1996 – 2011

A-ha, 1999 – 2016

Roxette, 1991 – 2012

Dexter Holland (The Offspring), 2002 – 2013

/Telegrafi/