Ne besojmë se pothuajse gjithkush gjithmonë ka dashur të takojë binjakët e tyre.

Për fat të keq, shanset për këtë nuk janë aq të mëdha.

Shkencëtarët pohojnë se ekziston vetëm një në 135 raste që sozia juaj e saktë aktualisht jeton diku në botë.

Njëzet imazhe që tregojnë se si u realizuan skenat e filmave fantashkencë Njëzet imazhe që tregojnë se si u realizuan skenat e filmave fantashkencë

Mundësia e kësaj ndodhie mund të jetë më e madhe nëse nuk përqendrohemi në kohët aktuale dhe nuk kthehemi në histori.

Bright Side gjeti 15 të famshëm, binjakët e papritur të të cilëve na çuditën.

1. Harold Innis dhe Eminem, “A do të ngrihesh vërtetë Slim Shady Slim?”

2. “Ky është mikja ime në moshën 13 vjeçare”. A është ajo apo ajo duket si motra e Natalie Portman?

Reklama

3. Fidel Castro dhe James Franco tregojnë se është koha për të filluar besimin në rimishërimin.

Reklama

4. Rose Lane dhe Maggie Gyllenhaal duken shumë njësoj.

5. Duket se “Friends” mund të jetë filmuar në shekullin XIX me John Breckinridge në vend të Matthew Perry.

6. Paul Walker duket si djali i John Steinbeck.

7. “Nëna ime rreth vitit 1970”. Ne mendojmë se ajo mund të zëvendësojë Emma Watson në “E bukura dhe bisha”.

8. Si Joseph Stalin dhe Sergio Ramos arritën të bëheshin udhëheqës.

9. Ginger Rogers dhe Christina Aguilera kushtuan jetën e tyre për të kënduar, vallëzuar dhe filmuar.

Reklama

10. Ndoshta John Mitchel donte të bëhej aktor gjatë jetës së tij dhe Tom Hiddleston e bëri atë më vonë, kush e di?

11. “Nëna ime duket si Princesha Diana”.

Reklama

12. Ne çuditemi kur shohim Zubaida Tharwat dhe Jennifer Lawrence.

13. Jesse Pomeroy ishte një vrasës serial dhe Robbie Williams gjithashtu mund të shpërthejë zemrat me pamjen e tij.

14. Kjo është një pikturë në një muze në Spanjë, por Michael Cera është i vetmi që ne mund ta shohim këtu.

15. Ilya Mechnikov studioi imunitetin dhe Robin Williams e përmirësoi atë me të qeshur.

Reklama

/Telegrafi/