Falë përparimeve në teknologji, filmat tani janë në gjendje të ri-imagjinohen sa më realisht të jetë e mundur.

Në fantazinë, aktrimin dhe zhanret shkencore, tani jemi në gjendje t’i përjetojmë nga pamja që përdoret vetëm për të shkruar në libra ose për të sjellë në jetë filma duke përdorur efekte vizuale dhe makijazh.

Bright Side përpiloi një listë të filmave, efektet speciale të të cilave bëjnë të gjitha ndryshimet.

Le të shohim nëse këto xhirime do të iu lënë përshtypje. /Telegrafi/

20. The Hobbit

19. Fantastic Beasts and Where to Find Them

18. The Hunger Games

17. Tron: Legacy

16. Doctor Strange

15. Iron Man

14. A Good Day to Die Hard

13. Harry Potter

12. Aquaman

11. Guardians of the Galaxy

10. Beauty and the Beast

9. Wonder Woman

8. Alita: Battle Angel

7. The Jungle Book

6. Wonder Woman

5. Pan

4. Mowgli: Legend of the Jungle

3. Harry Potter

2. Jurassic World

1. Ender’s Game