Ndonjëherë është e çiltër, e mërzitshme, por gjithashtu jashtëzakonisht interesante të shohësh se si disa njerëz duken të ngjashëm me figurat që kanë jetuar dekada apo edhe shekuj para se të lindnin.

Kjo është posaçërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për të famshëm dhe njerëz të tjerë të famshëm.

Disa gabime nga prapavijat e filmave të njohur, të cilat nuk shpëtuan pa u vënë re (Foto) Disa gabime nga prapavijat e filmave të njohur, të cilat nuk shpëtuan pa u vënë re (Foto)

Bright Side bëri një përmbledhje interesante të këtyre të famshmëve, që ngjasojnë me të famshmit e tjerë ndër dekada, transmeton Telegrafi.

15. Keanu Reeves dhe aktori i njohur francez Paul Mounet

14. Alec Baldwin dhe Presidenti i 13-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Millard Fillmore

13. Jennifer Lawrence dhe aktorja e famshme egjiptiane Zubaida Tharwat

Reklama

12. Nicolas Cage dhe njeriu nga Tennessee që luftoi në Luftën Civile

Reklama

11. Liam Neeson dhe revolucionari kubanez, Fidel Castro

10. Peter Dinklage dhe don Sebastián de Morra

9. Sylvester Stallone dhe Papa Gregory IX

8. Justin Timberlake dhe një njeri i panjohur nga e kaluara

7. Kathy Bates dhe Presidenti i 27-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, William Taft

6. Bruce Willis dhe gjenerali i dytë i Luftës së Dytë Botërore, Douglas MacArthur

5. Hugh Grant dhe shkrimtari i famshëm irlandez, Oscar Wilde

4. Orlando Bloom dhe piktori Nicolae Grigorescu

Reklama

3. Chuck Norris dhe Vincent van Gogh

2. Jack Gleeson dhe perandori rumun Caligula

1. Johnny Depp dhe gjyshi i madh i një përdoruesi të Reddit.

/Telegrafi/