Gjithçka është e dallueshme dhe unike në Auto Mita, njejtë si klientët, shërbimet, stafi dhe kualiteti i veturave.

Reklama

E kualiteti në Auto Mita nuk i referohet vetëm elementeve të lartë cekura dhe veturave të reja por edhe atyre të përdorura e me pak kilometra.

Dhurata e Auto Mita-së për klientët është garancioni dhe e klientëve për Auto Mita-në, besimi i palëkundshëm ndër vite.

Pikërisht me këtë temë e nisë rrëfimin e saj Lorika Shaqiri rreth përvojës fantastike me ‘Super Renon’, me garancion të çertifikuar nga Auto Mita.

Edhe pse e pabesueshme, por njejtë si Lorika të kënaqur janë edhe shumë klientë me këtë mundësi, sepse një mundësi e tillë ka bërë që Lorika me një çmim të arsyeshëm dhe që i ka konvenuar ta blejë veturën që ka dashur, të përdorur, me pak kilometra e me garancion prej fabrikës.

Reklama
Reklama

Auto Mita, ka qenë dhe mbetet pika e takimit të njerëzve apo klientëve me interesa të përbashkëta. Një vend ku çdo herë në çdo aspekt ndahesh i kënaqur nga shërbimi, pritja dhe blerja që bënë.

Eksperiencat mbahen mend gjatë kur ndahen me të tjera, e shumë si kjo keni për të dëgjuar në vazhdimësi.