Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur gjashtë raste të dhunës në familje.

Sipas raportit 24 orësh të policisë thuhet se rastet kanë ndodhur në Drenas, Prishtinë, Prizren dhe Pejë.

Gllogoc, 16.08.2022 – 00:05. Viktima femër kosovare ka njoftuar se është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar. Pas intervistimit të palëve, me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

Prishtinë 15.08.2022 – 19:30. Viktima femër kosovare ka raportuar se është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar. Viktima ka pranuar tretman mjekësor, ndërsa i dyshuari gjendet në arrati. Rasti në hetime.

Reklama

Prishtinë 16.08.2022-12:30. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij viktimën femër kosovare. Viktima ka pranuar tretman mjekësor, ndërsa i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Reklama

Prizren 14.08.2022 – 23:30. Viktima femër kosovare ka raportuar se është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar. Viktima ka pranuar tretman mjekësor. Pas inicimit të rastit dhe intervistimit të palëve në konsultim me prokurorin rasti shkon në procedurë të rregullt.

Prizren 16.08.2022-22:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti ka shkaktuar dhunë familjare duke pasur sjellje agresive ndaj familjareve dhe duke demoluar gjësende nëpër shtëpi. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Reklama

Pejë 16.08.2022-13:50. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi qe i njëjti ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij viktimën femër kosovare. Viktima ka pranuar tretman mjekësor, ndërsa i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje. /Telegrafi/ 

Reklama