Në botën e filmit, ka shumë universe paralele me atmosferë specifike dhe karaktere, të cilat shpesh bëhen pjesë e jetës sonë.

Pas këtyre tregimeve, gjithmonë ka njerëz të vërtetë që i krijojnë ato për ne.

Aktorët janë ata që kalojnë në këto universe dhe transformohen në dikë tjetër gjatë viteve dhe dekadave.

Ata kanë shumë identitete dhe nganjëherë na lë në tronditje fakti kur nuk i njohim ata nga një film apo një seri në tjetrën.

Bright Side ka mbledhur disa nga rolet më të veçanta për të cilat nuk keni besuar kurrë se janë luajtur nga i njëjti person. /Telegrafi/

1. Hugh Laurie — Mr. Little nga “Stuart Little” dhe Dr. House nga “House M.D.”

2. Julie Walters — Mrs. Molly Weasley nga “Harry Potter” dhe Rosie nga “Mamma Mia!”

3. Carla Gugino — Ingrid Cortez nga “Spy Kids” dhe Olivia nga seritë “The Haunting of Hill House”

4. Mckenna Grace — Mary nga “Gifted” dhe Theo nga seritë “The Haunting of Hill House”

5. Elizabeth Reaser — Esme nga “The Twilight” dhe Shirley nga seritë “The Haunting of Hill House”

6. Winona Ryder — Kim nga “Edward Scissorhands” dhe Joyce nga “Stranger Things”

7. Richard Griffiths — Uncle Vernon nga “Harry Potter” dhe Mbreti George II në “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”

8. Jason Isaacs — Kapiteni Hook nga “Peter Pan” dhe Lucius Malfoy nga seritë “Harry Potter”

9. Gary Oldman — Zorg nga “The Fifth Element” dhe Sirius Black nga “Harry Potter”

10. Alan Rickman — Harry nga “Love Actually” dhe Professor Severus Snape nga “Harry Potter”

11. David Bradley — Argus Filch nga “Harry Potter” dhe Walder Frey nga “Game of Thrones”

12. Natalia Tena — Nymphadora Tonks nga “Harry Potter” dhe Osha nga “Game of Thrones”

13. Michiel Huisman — Ellis Jones nga “The Age of Adaline” dhe Daario Naharis në “Game of Thrones”

14. Naomie Harris — Tia Dalma nga “The Pirates of the Caribbean” dhe Madeleine në “Collateral Beauty”

15. Emma Stone — Wichita nga “Zombieland” dhe Mia nga “La La Land”

16. Lily James — Hirushja nga filmi “Hirushja” dhe Donna nga “Mamma Mia 2”

17. Nicole Kidman — Grace nga “Dogville” dhe Atlanna nga “Aquaman”

18. Josh Hutcherson — Jess nga “Bridge to Terabithia” dhe Peeta nga “The Hunger Games”

19. Evangeline Lilly — Kate nga seritë “Lost” dhe Tauriel  nga “The Hobbit”

20. Dominic Monaghan — Charlie nga “Lost” dhe Merry nga “The Lord of the Rings” 

21. Scarlett Johansson — Molly në “Home Alone 3” dhe “Black Widow” në “The Avengers”

22. Jane Sibbett — Clarice në “It Takes Two” dhe Carol nga “The Friends”

23. Annie Potts — Janine nga “Ghost Busters” dhe Meemaw në seritë “Young Sheldon”