Vetëm profesionistët e dinë gjërat prapa skenave të filmave.

Bright Side vendosi të imagjinonte veten në anën tjetër të lentës dhe të shikonte disa filma të famshëm përmes syve të ekuipazhit të kamerës, jo audiencës, përcjell Telegrafi.

Dymbëdhjetë gabimet rastësore gjatë xhirimeve në filma që nuk u fshinë, por i bënë ata edhe më të bukur (Foto) Dymbëdhjetë gabimet rastësore gjatë xhirimeve në filma që nuk u fshinë, por i bënë ata edhe më të bukur (Foto)

Në vazhdim ju sjellim disa imazhe nga prapaskenat e filmave të famshëm:

Gandalf kontrollon mesazhin e tij në mes të xhirimeve.

Sulmi i një qeni të egër në filmin I Am Legend.

On the set of "I Am Legend" (2007). ? Photograph by @barrywetcher

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Jun 13, 2017 at 11:08am PDT

Dhe kjo është mënyra se si librat fluturouan në filmin e Harry Potter.

CGI was the magic!

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Aug 20, 2017 at 11:44am PDT

Kill Bill: Uma Thurman dhe marifetja e saj e dyfishtë.

Një majmun nga kohët e origjinës së njerëzimit prapa skenave të fimit A Space Odyssey (2001).

Via @stanleykubrick__ On the set of "2001: A Space Odyssey" (1968).

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Mar 13, 2017 at 12:36pm PDT

Në xhirimet e Mulholland Drive.

? Behind the Scenes. "Mulholland Dr." (2001). ?Bonnie Aarons and David Lynch.

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Oct 16, 2016 at 11:53am PDT

Një Black Swan e buzëqeshur.

Natalie Portman on the set of "Black Swan" (2010). •Darren Aronofsky claimed that Natalie Portman not only trained for a year as a dancer to prepare for the role, but paid for the the training out of her own pocket until the film found investors. Aronofsky attributed the film's getting made at all to Portman's dedication and enthusiasm. In an interview with Charlie Rose, Natalie Portman stated that one of the most difficult challenges of making the film – aside from training and dancing – was modifying her voice. She stated that before working with Darren Aronofsky, directors had constantly criticized what they perceived to be the childish quality of her voice, and encouraged her to work with vocal coaches to make it sound deeper and more adult. The role of Nina required Portman to regress backwards and make her voice more child-like. She felt that doing so took her back to a point she worked hard to leave behind. The budget on this film was so tight that when Natalie Portman had a rib dislocated during a lift and called the producer for help, she was told that the production could not afford a medic. Portman stated that if they needed to cut items from the budget they could take away her trailer to hire a medic. The next day her trailer was gone. She also lost 20 pounds in order to look more like a ballerina. All her efforts really paid of since she won an Academy Award and she also met her future husband on set!

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Sep 28, 2017 at 9:49am PDT

Binjaket e frikshme nga filmi The Shining.

Via @cinemonkeys On the set of "The Shining" (1980).

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on May 18, 2017 at 8:22am PDT

Provat e kërcimit gjatë xhirimeve të La La Land.

Emma Stone and Ryan Gosling on the set of "La La Land" (2016).

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on May 30, 2017 at 11:20am PDT

Ajo u ftoh dhe vendosi të pinte duhan, prapakenat e xhirimeve të filmit It.

Tim Curry on the set of "It" (1990).

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on May 8, 2017 at 8:24am PDT

Kështu bëri Shelley Duvall – ajo është duke pushuar nga xhirimet e lodhshme të The Shining.

Via @stanleykubrick__ Shelley Duvall on the set of "The Shining" (1980). •Shelley Duvall suffered from nervous exhaustion throughout filming, including physical illness and hair loss! Stanley Kubrick had envisioned Shelley Duvall as his more timid, dependent version of Wendy Torrance from the very beginning. However, Jack Nicholson after reading the novel, wanted Jessica Lange for the role of Wendy, and even recommended her to Kubrick, as he felt she fit Stephen King's version of the character. After explaining the changes he had made, Kubrick convinced him that Duvall was the correct choice, as she best suited the emotionally fragile Wendy he had in mind. Many years later, Nicholson told Empire magazine he thought Duvall was fantastic and called her work in the film, "the toughest job that any actor that I've seen had".

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Aug 2, 2017 at 7:39am PDT

Hobbitët u ulën me Peter Jackson përpara Këshillit në Rivendell.

Xhirimi i skenës klimaterike për pjesën e tretë të filmit Back to the future.

On the set of "Back to the Future Part III" (1990).

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on May 23, 2017 at 10:27am PDT

La La Land përsëri: para dhe pas klasifikimit të ngjyrave.

The importance of color grading!

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Aug 7, 2017 at 7:47am PDT

Harry qan për Dobbyn në një plazh të shkretë.

Via @movies.vfx Behind the scenes of Dobby's death!

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Sep 10, 2017 at 8:16am PDT

X-Men: Aktorët në prapaskenat e xhirimeve.

The cast of "X-Men: Days of Future Past" (2014)!

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Sep 18, 2017 at 10:31am PDT

Një dëshirë që xhirimet të përfundonin sa më shpejtë, filmi Requem for a Dream.

Gandalf ra në gjumë gjatë një xhirimi. Ekuipazhi vendosi të filmojë pa e zgjuar atë.

Ian McKellen falls asleep on the set of the Hobbit!

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Mar 8, 2017 at 8:23am PST

Hotel Grand Budapest (Prapaskenat e xhirimeve).

On the set of "The Grand Budapest Hotel" (2014).

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Jun 25, 2017 at 11:47am PDT

Iñárritu me personazhet e tij, gjatë xhirimeve të filmit Birdman.

Love Tom Hanks in the background sneaking in this behind the scenes shot from Birdman (2014)!

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Oct 3, 2017 at 9:41am PDT

Skena e famshme nga The Matrix përmes syve të ekuipazhit të filmit.

Keanu Reeves and Hugo Weaving on the set of "The Matrix" (1999).

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Jun 28, 2017 at 10:13am PDT

Robert Rodriguez mëson Rose McGowan se si të kërcenjë në filmin Planet Terror.

Robert Rodriguez and Rose McGowan on the set of "Planet Terror" (2007).

A post shared by cinema.magic (@cinema.magic) on Jul 2, 2017 at 12:02pm PDT

Dhe Tarantino vetë vallëzon me personazhet e Pulp Fiction!

/Telegrafi/