Sipas policisë, tridhjetë vjeçari nga Tetova mbrëmë dy herë është arrestuar nga policia. Pas arrestimit të parë për shkak të shkeljes së orës policore, më vonë, pas lirimit, më vonë, pas lirimit, pas mesnate në dalje të stacionit policor ka ofenduar dhe në mënyrë agresive është sjellur ndaj policëve në rrugën ‘Cvetan Dimov’.

“Dhjetë minuta pas mesnatës, në rrugën ‘Cvetan Dimov’ në Tetovë, policët e SPB Tetovë ka privuar nga liria L.A (30)nga Tetova, i cili më herët u privua nga liria për ‘mosrespektim të rregullave shëndetësore gjatë kohës së pandemisë’, për shkak se ka ofenduar dhe në mënyrë agresive është sjellur ndaj policëve që kanë kryer punën e tyre”, tha Marjan Josifovski, zëdhënës i SPB Tetovë, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ndryshe, gjatë ditës së djeshme në Tetovë janë evidentuar 10 persona që nuk kanë respektuar ndalesën për lëvizje.

Josifovski tha se janë kontrolluar edhe 118 persona me vendime për izolim dhe 40 persona të cilët kanë nënshkruar deklarata për izolim dhe 20 persona të tjerë u është tërhequr vërejtja për mospërdorim të maskave.