Seksi me partnerin është pjesë e rëndësishme e çdo lidhje, prandaj me siguri se brengoseni nëse e ndalni këtë akt.

Por, ekspertët kanë paralajmëruar se mund të jetë shenjë serioze edhe nëse përfundoni duke bërë seks më shpesh se zakonisht, transmeton Telegrafi.

40% e tradhtarëve kanë zbuluar se e shpeshtojnë seksin me partneren afatgjatë për shkak se eksitimi i aferës ua rritë libidonë.

Megjithëse më parë është menduar se gjatë aferave meshkujt e rrallojnë seksin me partneren aktuale, faktikisht duket se është e kundërta.

Ueb sajti “Illicit Encounters” i kanë pyetur anëtarët tradhtarë se si afera ka ndikuar në shprehitë seksuale me partneren aktuale.

Dhe, pothuajse gjysma e tyre e kishin pranuar se kanë përfunduar duke bërë më shumë seks me partneren si rezultat i aferës jashtëmartesore./Telegrafi/