Sapo jemi mësuar me faktin se J.Lo është 50-vjeçe.

Reklama

Ne mezi prisnim të zbulonim se Kevin nga “Home Alone” po mbush 40-vjeç këtë vit! Ne mund të mendojmë se djemtë dhe vajzat nga filmat tanë të fëmijërisë nuk plaken kurrë, por nuk është e vërtetë: sot, ata ndoshta mund të luajnë tashmë prindërit e personazheve të tyre!

Megjithëse disa prej të famshmëve në këtë përmbledhje duken kaq të rinj, ne dëshirojmë të dinim se çfarë produkti të rinisë ata po përdorin.

Bright Side ka studiuar mijëra foto të të famshmëve që sapo janë kthyer ose që janë gati të mbushin 40. Ne thjesht nuk mund ta kuptojmë se si Kevin u rrit kaq shpejt dhe çfarë bëjnë të tjerët për të qenë kaq… të rinj.

Reklama

Macaulay Culkin, 26 gusht

Reklama

Christina Ricci, 12 shkurt

Jake Gyllenhaal, 19 dhjetor

Kim Kardashian, 21 tetor

Ryan Gosling, 12 nëntor

Eva Green, 6 korrik

Channing Tatum, 26 prill

Michelle Williams, 9 shtator

Chris Pine, 26 gusht

Zooey Deschanel, 17 janar

Ronaldinho, 21 mars

Gisele Bündchen, 20 korrik

Jason Segel, 18 janar

Kristen Bell, 18 korrik

Melissa Rauch, 23 korrik

Simon Helberg, 9 dhjetor

Jessica Simpson, 10 korrik

Ben Whishaw, 14 tetor

Christina Aguilera, 18 dhjetor

/Telegrafi/