LAJMI I FUNDIT:

Ndiqni gjithmonë rregullin e tri gjërave – të cilat sjellin lumturi në jetën tuaj: Një mesazh i fuqishëm nga një dijetar i vjetër

Ndiqni gjithmonë rregullin e tri gjërave – të cilat sjellin lumturi në jetën tuaj: Një mesazh i fuqishëm nga një dijetar i vjetër

Mendimet tona formojnë realitetin tonë

Ne shpesh nuk jemi në dijeni të fuqisë së tyre, por thënia “Çfarë janë mendimet tona, e tillë do të jetë jeta jonë! Ato me të vërtetë mund të shihen si një nga rregullat kryesore të jetës”.


Sipas besimit, një herë një dijetar i vjetër kishte thënë se ka vetëm tri gjëra mbi të cilat, në fakt, e gjithë jeta jonë është ndërtuar.

Kjo thënie e artë e tri gjërave zbulon thelbin e vlerave të përjetshme, të cilat janë thelbi i universit tonë.

Duke iu përmbajtur asaj, do të mësoni sekretin e lumturisë dhe do të shihni se si jeta juaj gradualisht përmirësohet! – transmeton Telegrafi.

Tri gjëra nuk kthehen kurrë: koha, fjala, gjasat.

Tri gjëra që nuk duhen humbur: qetësia, shpresa, nderi.

Tri gjëra në jetë janë më të vlefshme: dashuria, respekti, besimi.

Tri gjëra në jetë nuk janë të besueshme: fuqia, lumturia, pasuria.

Tri gjëra përcaktojnë një person: puna, ndershmëria, suksesi.

Tri gjëra shkatërrojnë një person: vera, krenaria, zemërimi.

Tri gjëra janë më të vështirat për t’u thënë: “Të dua”, “Më fal”, “Më ndihmo”.

Treshja është një nga projektet më të lumtura, ndërsa rregulli “Tri gjëra” mund t’ju ndihmojë të ndërgjegjësoheni për shumë situata dhe vlera në jetë.

Shkruajini ato dhe vendosini në një vend të spikatur në shtëpi ose përcillini te miqtë e dashur – le të fillojë të kthehet përsëri rrethi i lumturisë.

/Telegrafi/

Në trend Stil

Më shumë
Zbulohen qytetet me erën më të mirë në Evropë. I pari është ndër më të vjetrit në botë

Zbulohen qytetet me erën më të mirë në Evropë. I pari është ndër më të vjetrit në botë

Çfarë të vizitosh
Makina larëse harxhon dy herë më shumë energji elektrike për shkak të një gabimi që bëjmë

Makina larëse harxhon dy herë më shumë energji elektrike për shkak të një gabimi që bëjmë

A e dini se...
23 prilli është një ndër ditët më të fuqishme të vitit: Si të manifestosh dëshirat e tua?

23 prilli është një ndër ditët më të fuqishme të vitit: Si të manifestosh dëshirat e tua?

Astrologji
Cilësitë që i bëjnë gratë e shenjës së Demit thjesht të paharrueshme

Cilësitë që i bëjnë gratë e shenjës së Demit thjesht të paharrueshme

Astrologji
Si të bësh para: Ç'ju mësuan prindërit e pasur fëmijëve të tyre?

Si të bësh para: Ç'ju mësuan prindërit e pasur fëmijëve të tyre?

Lifestyle
10 shenja që tregojnë se ju kanë bërë magji!

10 shenja që tregojnë se ju kanë bërë magji!

Lifestyle
Kalo në kategori