Naser Rafuna njihet si një prej aktorëve më të mirë, por tashmë ai mund të njihet lirisht edhe si një prej reperëve më të mirë.

Artisti i njohur që edhe më parë ka treguar kualitetet të larta performimi dhe sidomos një talent për të bërë rep, e ka vërtetuar edhe një herë këtë në reklamën më të fundit.

Ai është protagonist në reklamën më të re të VIVA Fresh Store, e cila tashmë ka rrëmbyer vëmendjen e publikut.

Rap-performanca e Naser Rafunës ka bërë xhiron në rrjetet sociale duke nxitur shumë komente.

Reklama e fundit e Naser Rafunës është lojën shpërblyese nga VIVA Fresh Store.

Është kjo loja më e madhe shpërblyese në vend e cila mund t’iu bëjë secilin me vendbanim, pasi do të ndahen 15 banesa në 14 qytete të ndryshme të vendit.

Pjesë e lojës mund të jenë të gjithë konsumatorët të cilët furnizohen me produkte të ndryshme në rrjetin e dyqaneve “VIVA Fresh Store” në tërë Kosovën.

Aty me rastin e blerjes së një prej produktive nga brendet pjesëmarrëse ju fitoni nga një kupon për secilin kupon të blerë. Sa më shumë kupona që të merrni, aq më shumë mundësi për të fituar një nga 15 banesat që ndahet për 14 qytete të ndryshme të vendit ku është VIVA Fresh Store.

Në qytetin ku luani aty edhe mund të fitoni njërën nga 15 banesat. Loja shpërblyese ka filluar më 30 mars dhe përfundon më 7 korrik 2019.

Artikull i Sponsoruar