Nëse e shihni këtë video të publikuar në internet mund të vini në një përfundim: Policët mund të përballen me situata të vështira, por jo edhe me një gjarpër.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për pamje kur dy policë shihen të tmerruar, derisa vërejnë se në shtëpinë e tyre ishte futur në gjarpër.

Dhe derisa njëra tenton të kapë gjarprin për ta larguar nga aty, një tjetër shihet derisa filmon ngjarjen – dëgjohet duke bërtitur, e frikësuar. /Telegrafi/