Besohet se marrëdhëniet e gjatë të qëndrueshme dhe miqësitë e përhershme janë pothuajse të pamundura në botën e Hollywoodit.

Aktorët dhe këngëtarët kanë një gjë të përbashkët: të gjithë personalitete krijuese dhe janë në një luftë të përhershme për popullaritet, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, më poshtë mund t’i shihni edhe dhjetë personalitete që i kanë rezistuar thënies së mësipërme dhe karakterizohen me miqësi të pathyeshme.

Mesin e tyre janë edhe Justin Timberlake and Ryan Gosling, të cilët janë miq që 20 vjet.

Gjithashtu vlen të theksohet edhe miqësia 25-vjeçare mes Leonardo DiCaprio and Tobey Maguire. /Telegrafi/

Justin Timberlake dhe Ryan Gosling – miq që 20 vjet 

Liv Tyler dhe Kate Hudson – mikesha që prej fëmijërisë

Cara Delevingne dhe Rihanna – mikesha që dhjetë vjet

Leonardo DiCaprio dhe Tobey Maguire – miq që 25 vjet

Keira Knightley dhe Sienna Miller – mikesha që 14 vjet

Mel Gibson dhe Robert Downey Jr. – miq që 27 vjet

Kim Kardashian dhe Nicole Richie – mikesha që 24 vjet

Selena Gomez dhe Demi Lovato – mikesha që 24 vjet

Robert Pattinson dhe Tom Sturridge – miq që 18 vjet

Jennifer Aniston dhe Courteney Cox – mikesha që 13 vjet