Çmimi i ri i rrymës është rezultat i punës së papërgjegjshme të kompanive shtetërore energjetike, ka thënë kryetari i OBRM-PDUKM-së Hristijan Mickoski.

Sipas tij, menaxhimi i dobët dhe krimi në TEC Manastir dhe në termocentralet shtetërore, do ta thellojnë krizën energjetike.

“Për kryesinë e TEC Manastir dhe kompanisë EMV – do të ketë përgjegjësi për këtë që e bëni.

Qeveria e ardhshme e udhëhequr nga OBRM-PDUKM do të kërkojë përgjegjësi për atë që keni bërë në katër vitet e fundit, e sidomos tani që po luani me fatet e njerëzve, me jetët e njerëzve, para festave të mëdha krishtere, Krishtlindjeve dhe Buzmit”, tha Hristian Mickoski.