Ndonëse miti i zakonshëm thotë se femrat i refuzojnë vazhdimisht meshkujt e sjellshëm dhe duan të bëjnë seks me meshkuj të mëdhenj e të fuqishëm, një studim i ri ka zbuluar se e kundërta e kësaj është e vërtetë!

Universiteti Queensland ka kryer një studim me mijëra persona, duke ua analizuar të dhënat personale.

Pas kësaj analize, shkencëtarët konstatuan se meshkujt që bëjnë më shpesh seks janë më të ndërgjegjshëm, më të qëndrueshëm emocionalisht dhe dalin më shpesh.

Të dalurit shpesh mund t’ju duket si gjë e qartë, por qëndrueshmëria emocionale dhe ndërgjegjja nuk janë gjithmonë kualitete që përdoren për t’i krijuar heronjtë fiktivë romantikë.

Siç duket, femrat janë më të interesuara në llojin e meshkujve që i trajtojnë ato mirë dhe nuk i keqtrajtojnë.

Veç kësaj, hulumtuesit gjithashtu kanë theksuar faktin se femrave u pëlqejnë meshkujt me një shumëllojshmëri trajtash personaliteti. /Telegrafi/