Rreth dy muaj më parë në mediat shqiptare bëri bujë të madhe lajmi për rikthimin e “Stupcave”.

Reklama

Megjithatë, ky lajm u demantua menjëherë nga aktori Osman Azemi, i cili theksoi se kjo gjë nuk është e vërtetë dhe se ata do të qëndrojnë në arkivë dhe në kujtesën e çdo familje shqiptare.

E më tej u zbulua një konflikt që artistët patën ndërmjet vete, duke shtuar se kishte dyshime për keqpërdorime financiare në kompaninë “Stupcat Group”.

Foto: Screenshot/YouTube

Sidoqoftë, Prive së fundmi raportoi se Mensur Safqiu dhe Vedat Bajrami do të rikthehen me skeçe për Vitin e Ri.

Osman Azemi mohon lajmin për rikthimin e “Stupcave”: Nuk kthehen, ata qëndrojnë në arkivën dhe kujtesën e çdo familje shqiptare Osman Azemi mohon lajmin për rikthimin e “Stupcave”: Nuk kthehen, ata qëndrojnë në arkivën dhe kujtesën e çdo familje shqiptare

“Vedati dhe Mensuri janë duke punuar në skeçet e reja. Ata nuk do të jenë vetëm por edhe me disa aktorë që edhe në të kalurën kanë pasur role në projektet e Stupcave”, thuhet në një material të emisionit Prive.

Reklama
Reklama

Foto: Screenshot/YouTube

Ata nuk kanë vendosur se në cilin televizion do të transmetojnë humorin e tyre, por rikthimi është i sigurt.

Se çfarë kanë përgatitur dyshja e famshme pritet të shihet në vijim. /Telegrafi/