LAJMI I FUNDIT:
Stupcat

Stupcat

180 Artikuj

Vedat Bajrami flet për ndarjen e “Stupcave”: YouTube-n e gëzojmë të tre bashkë, jemi akoma aksionarë

Vedat Bajrami flet për ndarjen e “Stupcave”: YouTube-n e gëzojmë të tre bashkë, jemi akoma aksionarë

Yjet
Vedat Bajrami: Kur e imitoja Rugovën me Stupcat në vitin 2003, na quanin ‘bashkëpunëtorë të Serbisë’

Vedat Bajrami: Kur e imitoja Rugovën me Stupcat në vitin 2003, na quanin ‘bashkëpunëtorë të Serbisë’

TV / Film
Mensur Safqiu dhe Vedat Bajrami kthehen me skeçe për Vitin e Ri

Mensur Safqiu dhe Vedat Bajrami kthehen me skeçe për Vitin e Ri

TV / Film
Osman Azemi mohon lajmin për rikthimin e “Stupcave”: Nuk kthehen, ata qëndrojnë në arkivën dhe kujtesën e çdo familje shqiptare

Osman Azemi mohon lajmin për rikthimin e “Stupcave”: Nuk kthehen, ata qëndrojnë në arkivën dhe kujtesën e çdo familje shqiptare

Yjet
Pas një pauze të gjatë – “Stupcat” rikthehen së shpejti me skeçe të reja

Pas një pauze të gjatë – “Stupcat” rikthehen së shpejti me skeçe të reja

TV / Film
Osman Azemi tregon se pse Stupcat i ndanë rrugët pas 20 vitesh: E kemi parë të arsyeshme të pushojmë pak

Osman Azemi tregon se pse Stupcat i ndanë rrugët pas 20 vitesh: E kemi parë të arsyeshme të pushojmë pak

TV / Film
“Stupcat” befasojnë ndjekësit me transformimin drastik në pamje

“Stupcat” befasojnë ndjekësit me transformimin drastik në pamje

Yjet
Stupcat vijnë së shpejti me “Tre pleqtë”

Stupcat vijnë së shpejti me “Tre pleqtë”

TV / Film
Vedati në rolin e Fukës duke mësuar ‘online’

Vedati në rolin e Fukës duke mësuar ‘online’

Yjet
Stupcat në skeçin e ri ironizojnë me darkat e shtrenjta të pushtetarëve

Stupcat në skeçin e ri ironizojnë me darkat e shtrenjta të pushtetarëve

Muzikë
Gixha rikthehet më i fortë se kurrë, në darkë me Ziza Pajazitin

Gixha rikthehet më i fortë se kurrë, në darkë me Ziza Pajazitin

TV / Film
Shef Gipa rikthehet në skeçin e ri të Stupcave: I lan e shpërlan rrugët nga krimi

Shef Gipa rikthehet në skeçin e ri të Stupcave: I lan e shpërlan rrugët nga krimi

TV / Film
Kthim në kohë në vitin 1995, skeçi i ri i Stupcave: Sahit plisin e teta Gjylin i detyron “policia serbe” ta luajnë Shotën

Kthim në kohë në vitin 1995, skeçi i ri i Stupcave: Sahit plisin e teta Gjylin i detyron “policia serbe” ta luajnë Shotën

TV / Film
Stupcat me skeç të ri: Vedati pa shkollë të mesme kërkon të diplomojë, Mensuri si dekan refuzon edhe pse kërcënohet me jetë

Stupcat me skeç të ri: Vedati pa shkollë të mesme kërkon të diplomojë, Mensuri si dekan refuzon edhe pse kërcënohet me jetë

TV / Film
Sahiti në filmin ”American Movie” me Vildane Zenelin, Sabilja bëhet xheloze

Sahiti në filmin ”American Movie” me Vildane Zenelin, Sabilja bëhet xheloze

TV / Film
Stupcat sjellin skeçin “Daja”: Udhëtim nëpër kohë

Stupcat sjellin skeçin “Daja”: Udhëtim nëpër kohë

TV / Film
Stupcat me skeçin e ri “Lami dhe Cami”

Stupcat me skeçin e ri “Lami dhe Cami”

TV / Film
Stupcat sjellin skeçin “Tuxhari”

Stupcat sjellin skeçin “Tuxhari”

TV / Film
Stupcat sjellin një realitet të hidhur: Si keqpërdoren asetet shtetërore në “Ministritë e Kosovës”

Stupcat sjellin një realitet të hidhur: Si keqpërdoren asetet shtetërore në “Ministritë e Kosovës”

TV / Film
Vedat Bajrami në rolin e shofer Kipicerit, Stupcat sjellin skeçin e ri

Vedat Bajrami në rolin e shofer Kipicerit, Stupcat sjellin skeçin e ri

TV / Film
Stupcat me skeçin e ri “Pellazgu”

Stupcat me skeçin e ri “Pellazgu”

TV / Film
“Stupcat” sjellin “Ekzorcisti”: Vedati si “shërues i shpirtrave”, Mensuri e Osmani shfaqen si klient

“Stupcat” sjellin “Ekzorcisti”: Vedati si “shërues i shpirtrave”, Mensuri e Osmani shfaqen si klient

TV / Film
Stupcat me skeç ri, tashmë sjellin “Femrat e Kinës”

Stupcat me skeç ri, tashmë sjellin “Femrat e Kinës”

TV / Film
Stupcat me skeç të ri – Patrioti

Stupcat me skeç të ri – Patrioti

TV / Film