Në GjirafaVideo, nga ora 19:00 fillon Tap n’Dije, quizi që po argëton të gjithë, e po dhuron shpërblime shumë të këndshme. Me moderim të aktorit të njohur Rifat Smani, Tap n’Dije po rritet gjithmonë dhe po sjell kënaqësi tek publiku.

Që të luani Tap n’Dije, regjistrohuni duke klikuar KËTU.

Tap n’Dije sonte zhvillon javën e 17 të quizit të njohur si TapQuiz I cili me quizin e djeshëm arriti numrin 50 të transmetimit, duke përfshirë tre quizet: Tap n’All, Tap n’Shije dhe Tap n’Dije.

Sonte dhurohen këto shpërblime:

Vendi i parë fiton Celular Xiaomi Redmi 8A
Vendi i dytë fiton Tastierë HyperX
Vendi i tretë fiton Altoparlantë Genius

KLIKO KËTU për t’u regjistruar.

Si gjithmonë, një dhuratë nga GjirafaMall shkon për komentuesin më të mirë.

Që të jeni pjesë e lojës, regjstrohuni duke ndjekur këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

KLIKO KËTU për t’u regjistruar.