Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj ishte ndarë nga gruaja e parë, ndërsa, tash është duke vazhduar të jetojë me Baukida Gashin.

Çifti ka publikuar foto ku aty shihet edhe Luan Krasniqi, transmeton magazina.al.

Për lajmin e ndarjes së tij nga Ilire Vinca ai kishte akuzuar Vetëvendosjen dhe Shpend Ahmetin.

“Lajmin e ka plasuar Vetëvendosja, është e vërtet që unë jam divorcuar jam nda dhe nuk e mbaj fshehtë atë punë dhe nuk kam ndonjë tendencë. Arsyeja që po jepet në për media është e pandershme, unë e di saktë që këtë është duke e bërë Shpend Ahmeti me tendencë që të më njollos dhe të më diskreditoj”, kishte thënë Çelaj./Magazina.al