Dashamirët e serialit komik, “O Sa Mirë”, mund ta shikojnë episodin e ri, të 166-tin me radhë, që është publikuar këtë të diel.

Siç ndodh rëndom, protagonistët kryesore të hit serisë televizive kujdesen që të sjellin momente argëtuese dhe komike për shikuesit e tyre.

Të gjitha lajmet nga O Sa Mirë Të gjitha lajmet nga O Sa Mirë

Në ndërkohë vazhdohet t’u jepet gjithnjë e më shumë hapësirë karaktereve të reja të serialit që po joshin gjithnjë e më shumë vëmendje.

Pëlqimi i tyre nga publiku po shtohet episod pas episodi dhe kjo plotësohet me skenat komike që sjellin.

Episodin e plotë mund ta shikoni në videon e mëposhtme që është publikuar në kanalin zyrtar të serialit. /Telegrafi/