Sonte, duke filluar nga ora 19:00, në faqen e GjirafaVideo luhet Tap n’All, quizi i përgjithshëm, i moderuar nga Jonida Vokshi, i cili premton lojë interesante, shpërblime dhe befasi për lojtarët e Tap n’All.

Regjistrimi për quizin e dashur Tap n’All, i udhëhequr nga Jonida Vokshi, është hapur në ora 15:00, ku ju mund të regjistroheni për lojë, që fillon nga ora 19:00 në faqen e GjirafaVideo.

Si zakonisht, sonte kemi 10 pyetje të cila do t’i shpallin 3 fitues, si dhe një shpërblim do të dhurohet për komentuesin më të mirë.

Shpërblimet për tre të parët janë:

Vendi i parë: Celular Xiaomi Redmi 8
Vendi i dytë: Set Cooler Master
Vendi i tretë: Dëgjuese Umidigi

Për të qenë pjesë e lojës, pra, ju duhet të regjistroheni.
Hapat e regjistrimit janë:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
Bëhuni gati për lojë

KLIKONI KËTU për t’u regjistruar.