Kosova ka mësuar emrat e kundërshtarëve për Kampionatin Botëror që mbahet në Katar në vitin 2022.

‘Dardanët’ do të jenë në Grupin B, së bashku me Spanjën, Suedinë, Greqinë dhe Gjeorgjinë.

Vendet që kanë konflikte nuk mund të përballen, derisa shteti që nuk i njeh vizat e shteti tjetër, duhet të zhvillojë takimin në vendin e tyre, por mund të zgjedh edhe një stadium tjetër të përshtatshëm.

Nga Grupi A deri në Grupin E, do të jenë nga pesë skuadra, derisa nga ai F deri te J, do të jenë nga gjashtë skuadra.

Kualifikimet për Kampionatin Botëror do të fillojnë nga muaji mars i vitit 2021.

Grupi A

Portugalia

Serbia

Republika e Irlandës

Luksemburgu

Azerbajxhani

Grupi B

Spanja

Suedia

Greqia

Gjeorgjia

Kosova

Grupi C

Italia

Zvicra

Irlanda e Veriut

Bullgaria

Lituania

Grupi D

Franca

Ukraina

Finlanda

Bosnja dhe Hercegovina

Kazakistani

Grupi E

Belgjika

Uellsi

Republika Çeke

Bjellorusia

Estonia

Grupi F

Danimarka

Austria

Skocia

Izraeli

Moldavia

Grupi G

Holanda

Turqia

Norvegjia

Mali i Zi

Letonia

Gjibraltari

Grupi H

Kroacia

Sllovakia

Rusia

Sllovenia

Malta

Grupi I

Anglia

Polonia

Hungaria

Shqipëria

Andorra

San Marino

Grupi J

Gjermania

Rumania

Islanda

Maqedonia e Veriut

Armenia

Lihtenshtajni./Telegrafi/